Om

Mae Veskis Hove

maehove@gmail.com

+45 20828599

Jeg har en stor erfaring med oversættelse af juridiske tekster, har været på Justitsministeriets tolkefortegnelse siden 1994. Estisk er mit modersmål, russisk har jeg lært i skolen siden anden klasse og engelsk har jeg læst på Connecticut College i USA og på Tartu Universitet i 5 år. Jeg har en universitetsuddannelse i engelsk sprog og litteratur med speciale inden for tolkning/oversættelse, som svarer til cand.phil. uddannelse i Danmark. Behersker dansk på næsten modersmålsniveau, da jeg har boet i Danmark det halve af mit liv. Jeg har både en professional baggrund i oversættelse/tolkning og en solid viden om den anvendte terminologi inden for jura. Jeg har flere års erfaring med kundeservice i forskellige virksomheder i diverse fagområder.

I november 2019 udkom der en artikel om mit arbejde med estisk kundeservice hos Nets Danmark AS i Finansforbundets blad Kreds-Øst.
Jeg er forfatter til dansk-estisk/estisk-dansk ordbog, som udkom i 1998. Desuden tilbyder jeg også estisk undervisning til de interesserede.